0546 786883 info@invented.nl

“Daarnaast neemt de online masterclass niet teveel tijd in beslag en.. Het is direct toepasbaar!”.

Corporate Recruiter, Nadia van der Venne

“Een online masterclass timemanagement. Hoe ga je dat nou online kunnen overbrengen en wat heb je er uiteindelijk aan? Zoals met veel trainingen ben ik zelf altijd sceptisch. Wat gaat het me opleveren en misschien nog wel belangrijker; hoe ga ik het ook meteen in praktijk kunnen toepassen? Ook bij deze masterclass was ik daar sceptisch over. Er zijn zoveel mensen die je vertellen dat je je tijd efficiënter moet indelen en ze hebben daar zulke mooie verhalen bij… Ik moest het nog maar even zien.  Echter werd ik verrast door de uitkomst!

In deze masterclass wordt er op een praktische manier uitgelegd hoe je je tijd kunt indelen, waardoor je meer rust hebt en ook het overzicht in je werkzaamheden kunt bewaren. Er zat een prettige opbouw in de masterclass, afgewisseld met opdrachten die betrekking hebben op je eigen werkzaamheden. Dit zorgt voor een stuk inzicht. Daarnaast neemt de masterclass niet teveel tijd in beslag en.. het is direct toepasbaar!”

Het resultaat voor mij persoonlijk is dat ik nu inderdaad kijk naar de doelen die ik wil halen en wat ik moet doen om daar aan bij te dragen. Ook laat ik mijn telefoon wel eens liggen en neem ik niet meteen op als ik word gebeld, of ik laat mijn mail de gehele ochtend voor wat het is en begin eerst aan andere zaken die op dat moment bijdragen aan het doel dat ik wil behalen. Het resultaat is dus concreet dat ik handvatten heb gekregen die praktisch goed toepasbaar zijn. Ik moet eerlijk zeggen, het lukt niet altijd. Het is echter een kwestie van blijven doen, herhalen en je telkens bewust blijven van waar je mee bezig bent. Ik heb nog steeds momenten dat ik me laat meeslepen door de waan van de dag.

Deze masterclass zou ik aanbevelen aan mensen die graag handvatten willen hebben om hun tijd beter in te delen. Vaak is de vraag namelijk: hoe doe ik dat dan? Tenminste, bij mij wel. Daarnaast denk ik dat het goed is voor mensen die vaak geleid worden door de waan van de dag. Heel erg druk zijn met allerlei zaken en zich aan het eind van de dag afvragen; ‘wat heb ik nou eigenlijk gedaan?’

 

Ronnie Witte, Ten brinke group

Ronnie Witte, Ten brinke group

Opleidingscoördinator

“Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen”. Lees meer…

Harm Postema, Nuon / Vattenfall

Harm Postema, Nuon / Vattenfall

Regio manager

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar hebben gevolgd”. Lees meer…