0546 786883 info@invented.nl

“Voorafgaand was ik nogal sceptisch over de toegevoegde waarde en vroeg ik me af of er ook daadwerkelijk verandering zou plaatsvinden binnen onze organisatie.”

Novel Groep, Benjamin Veldhuizen

Vanuit een referentie hoorde ik van Invented en de oplossing die zij bieden.
Door deze referentie zijn we een kennismakingsgesprek met Invented aangegaan.

De missie en visie en de problematiek die Invented tijdens het kennismakingsgesprek benoemde waren zeer herkenbaar.

Omdat we het welzijn van onze mensen en de betrokkenheid naar onze klanten toe erg belangrijk vinden, zijn we met het traject gestart.
Deze aanpak zal de resultaten van onze organisatie verbeteren en ruimte creëren om nóg meer betrokken te zijn bij onze klanten.

Voorafgaand was ik nogal sceptisch over de toegevoegde waarde en vroeg ik me af of er ook daadwerkelijk verandering zou plaatsvinden binnen onze organisatie.

 

Het traject bestaat uit een zeer actieve aanpak en concrete verandering. Invented maakt mensen bewust over het prioriteren van hun werkzaamheden op basis van hun doelstellingen en de doelstellingen van de organisatie. Naast die bewustwording heeft het traject ons ook praktische handvaten gegeven die we direct konden toepassen in de praktijk. Met als gevolg dat onze medewerkers nu meer structuur in hun werk aanbrengen en bewuster werken aan hun doelen.

Wij zijn erg tevreden met de behaalde resultaten van het traject en bevelen Invented daarom aan bij alle klanten waar medewerkers moeite hebben met het prioriteren van taken of moeite hebben met het behalen van doelstellingen.

Benieuwd wat Invented voor uw organisatie kan betekenen? Download hieronder ons stappenplan naar duurzame groei. 

Harm Postema, Nuon

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar hebben gevolgd”.

Ronnie Witte, Ten brinke group

“Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen. Zeer behulpzaam bij onze werkzaamheden!”.

We maken graag TIJD voor je.

6 + 15 =

Gegevens:

Molendijk Noord 82D1, 7461 JE Rijssen