0546 786883 info@invented.nl

Geen tijd voor Time management

Herken je dat? Je wilt een training inplannen maar het is al een drama voordat we begonnen zijn! Mensen hebben volle agenda’s en geen tijd voor time management. Terwijl…. Dit toch echt de grootste en belangrijkste ontwikkelingspunten zijn binnen organisaties. Mensen die aangeven geen tijd te hebben voor time management hebben het juist enorm nodig. Ik stel prioriteiten zeggen ze dan, om vervolgens weer gevangen in de waan van de dag allerlei brandjes te gaan blussen. Het is inderdaad een kwestie van prioriteiten stellen en daar gaat het nou net mis. Ze denken prioriteiten te stellen, maar wat ze eigenlijk doen is achter onnodige urgentie aanlopen. Zelfs voor het volgen van online time management nemen ze vaak niet de tijd. Terwijl het juist veel tijd voor ze op kan leveren…

Snelcursus prioriteiten stellen!

Bepaal je missie, vertaal dit naar meetbare resultaten, bekijk welke specifieke acties het belangrijkste zijn om dichter bij je doel te komen en ga aan de slag met deze actie… En wat zien we dan in de meeste gevallen? Dat we last hebben van allerlei verstoringen, afleidingen en urgente zaken waar we niet mee om kunnen gaan waardoor we terug komen bij het punt dat we gevangen zitten in de waan van de dag. Maar er is een simpele oplossing… Een online cursus time management! Niet de standaard training time management waar jij tooltjes krijgt over to-do lijstjes etc… Maar waar we focus leggen op de oorspronkelijke essentie van time management! Hoe jij om gaat met die 1440 minuten op een dag, waar je die minuten aan wil tbesteden en welke betekenis je daarmee wilt achterlaten.

De oplossing

Maar we hebben toch geen tijd voor time management? Juist voor deze mensen, zij die geen tijd hebben voor time management is onze online training perfect! Want je kan deze namelijk volgen waar en wanneer jij maar wilt. Geen tijden waar je aan vast zit en geen vragen die jij niet interessant vindt van anderen. Maar wel de voordelen zoals een volledige basis training time management, onbeperkt personal coaching, lifetime toegang tot de Plus module met elke maand nieuwe updates, gebruik van toekomstige nieuwe online trainingen en nog veel meer!

Dus vraag jezelf de volgende keer af… heb ik echt geen tijd of stel ik de verkeerde prioriteit?

We maken graag TIJD voor je.

12 + 7 =

Gegevens:

Molendijk Noord 82D1, 7461 JE Rijssen