0546 786883 info@invented.nl

Veranderen

”The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old but on building the new…”

Als je wel eens het programma van Gordon Ramsay hebt gezien, heb je je vast vaak verbaasd over de stugheid en het standvastige zelfvertrouwen van de trotse eigenaar over zijn huidige werkwijze.
Ondanks dat Gordon er puur is ter verbetering van hun huidige zaken (en voor een stukje tv-amusement), werpen de aangesprokenen hun schild op. Het is natuurlijk ‘hun kindje’ en daar word je niet graag op bekritiseerd. Laat staan dat je veranderen van het bestaande als gunstig ziet.
Onlangs in het programma wederom een dame die het kritiek op haar gerechten en werkwijze fel verdedigde. Terwijl ze maar niet leek in te zien waarom de zaak slecht liep.
Het deed me denken aan een quote;  ”Insanity; doing the same thing over and over again and expecting different results…”

 

Sta open voor mogelijke verandering

Zijn wij allemaal niet (een beetje) zo in het dagelijkse leven? We studeren, werken en leven op onze eigen manier, zoals we dat zelf hebben ingericht en juist vinden. Ben je daarin tevreden en levert het jou je gewenste resultaat/genoegen op, dan werkt het inderdaad goed! Maar ben je dat niet, voel je onrust of heb je het gevoel dat je meer uit bepaalde zaken in je leven kunt halen? Dan ben je bewust ‘ongelukkig’…

Klinkt erg crue, maar wanneer je dit gevoel ervaart en tóch op dezelfde manier blijft doen wat je doet, zet je jezelf klem.
Sta daarom open voor mogelijke verandering, andere inzichten en ervaar nieuwe dingen!

”If you want something in your life you’ve never had, you’ll have to do something you’ve never done”

Neem gerust vrijblijvend contact met Invented op om eens te kijken naar mogelijke veranderingen!
Niet alleen op de werkvloer maar ook privé helpen we graag.

Bel 0546 786383, mail ons of bekijk onze website voor meer informatie; welkom!! 

info@invented.nl      *   www.invented.nl