0546 786883 info@invented.nl

Groei jij met ons mee in een omgeving waarin;

 

Iedereen doet wat nodig is om de ambitie te realiseren. 

We een transparante en gelijkwaardige bijdrage leveren.

Iedereen doet waar hij/zij blij van wordt.

We onze weg niet door angst laten bepalen, maar door ambitie.

Bekijk dan hieronder onze vacatures.↓

Accountmanagers / Trainers

Ben jij als commercieel, motiverend en inspirerend talent op zoek naar een baan waarin je echt mag ondernemen? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Welkom bij Invented!

Dit zijn wij.

Invented is een jong en ambitieus bedrijf. Wij helpen organisaties en medewerkers met dagelijkse focus op kostbare zaken, zodat er in plaats van taakgericht, resultaatgericht wordt gewerkt. We hebben hiervoor een resultaatgericht plansysteem (RPS) ontwikkeld. Dit is denk- en werkwijze bestaande uit drie stappen (ambitie, strategie, realisatie).  Door samen met onze klanten invulling te geven in deze drie pijlers creëren we een werkomgeving waarin meer succes behaalt wordt. 

Jouw rol als Accountmanager/trainer

Door jouw enthousiasme en creativiteit weet jij als geen ander hoe je onze denk- en werkwijze kunt inrichten bij nieuwe maar ook bestaande klanten. Als accountmanager weet je namelijk precies hoe je new business kunt genereren door te acquireren en te netwerken. Dit doe je telefonisch of door bijvoorbeeld te presenteren op netwerkbijeenkomsten. Mocht je zelf nog goede ideeën hebben dan zijn deze natuurlijk altijd welkom. Naast het genereren van nieuwe klanten worden de bestaande klanten natuurlijk niet vergeten. In jouw rol ben je namelijk ook verantwoordelijk voor het inrichten van het Resultaatgericht Plansysteem (RPS) bij onze klanten. Deze inrichting bereid je voor en je zorgt voor een goede uitvoering hiervan zodat onze klanten zich weer kunnen focussen op kostbare zaken.

Dit ben jij.

Als accountmanager/trainer inspireer en motiveer je graag mensen. Je wordt enthousiast van het uitdragen van onze expertise, zodat je klanten oprecht kunt helpen met het behalen van meer en beter resultaat door slimmer te werken. Daarnaast heb je geen last van podiumvrees en vind je het leuk om voor een groep mensen te staan. Je krijgt energie van het behalen van doelen en het zoeken naar nieuwe klanten. Als persoon ben je nuchter en optimistisch en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je geniet ervan om op zowel strategisch als operationeel niveau mee te denken en neemt dan ook graag het initiatief zodat wij als organisatie kunnen blijven verbeteren en vernieuwen. Tot slot weet je mensen positief te overtuigen en ben je vooral iemand die denkt in oplossingen.

Dit neem je mee.

* Je hebt minimaal 3 jaar gedegen commerciële ervaring b2b.

* Ervaring als trainer is een pre.

Dit bieden we.

Wij vinden het belangrijk dat je in een omgeving werkt waarin je kunt groeien, jezelf kunt blijven ontwikkelen, mag meedenken en daarmee kunt bijdragen aan de ontwikkelingen van de organisatie. Een omgeving waarin je zelfstandig kunt werken en daarbij ook de flexibiliteit hebt om zelf je werktijden te bepalen. Daarbij bieden wij ook gezelligheid. We zijn en klein en hecht team dat barst van de ambitie. Daarom vieren wij onze successen samen en is er natuurlijk altijd nog de gezellige vrijmibo. Omdat je in deze rol veel onderweg bent naar afspraken en trainingen krijg je een auto ter beschikking. Ook een laptop (macbook pro 13 inch) heb je nodig om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is er natuurlijk een goed salaris, een bonusregeling en een schitterende werkomgeving op ons kantoor in Rijssen.

Interesse? stuur dan je gegevens naar info@invented.nl t.a.v. Roy Post

We maken graag TIJD voor je.

6 + 2 =

Gegevens:

Molendijk Noord 82D1, 7461 JE Rijssen

Gegevens:

Molendijk Noord 80, 7461 JE Rijssen

Al onze masterclasses:

Online Masterclass

Masterclass in-company of personal

Lezing time management