0546 786883 info@invented.nl

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar hebben gevolgd”.

Regiomanager Vattenfall, Harm Postema

“Nadat een medewerker binnen onze afdelingen aan het traject had deelgenomen, werden overige collega’s nieuwsgierig door zijn enthousiasme. Enige vraag en twijfel waar we mee zaten was: Hoeveel energie/discipline vraagt de methodiek en staat dit in verhouding met hetgeen het oplevert? 

Mijn ervaring is dat het een erg leuk en vooral direct toepasbaar en praktisch traject is.
Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit het meest effectieve traject vonden dat ze in 20 jaar hebben gevolgd. De geleerde methodiek maakt het mogelijk om meer overzicht te krijgen over de uit te voeren en uitgezette acties. Dit zorgt dat we veel beter prioriteiten kunnen stellen en zodoende effectiever de doelstellingen bereiken.

Voor een ieder die werkt in een complexe omgeving waarin je veel emails verstuurt en ontvangt en met verschillende soorten taken van diverse stakeholders te maken hebt, is dit een traject dat je absoluut verder helpt.”

Ronnie Witte, Ten brinke group

“Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen. Zeer behulpzaam bij onze werkzaamheden!”.

Benjamin Veldhuizen, Novel accountants

“Voorafgaand was ik nogal sceptisch over de toegevoegde waarde en vroeg ik me af of er ook daadwerkelijk verandering zou plaatsvinden binnen onze organisatie”