Invented

0546-786883

Info@invented.nl

Molendijk Noord 82D1

7461 JE, Rijssen

Veelgestelde vragen of bezwaren

We krijgen vaak veel dezelfde vragen of bezwaren te horen. Daarom hebben we een top 10 gemaakt waar we een antwoord geven op de meest gestelde vragen of genoemde bezwaren.

Top 10

Deze training time management gaat niet werken in mijn situatie.

We horen het vaak.”dit gaat bij mij echt niet werken”. Iedereen heeft een eigen situatie of eigen omstandigheden. 

Gelukkig kunnen wij zeggen dat onze training het in elke situatie gaat helpen. Wij gaan in op de basisprincipes van time management en dat raakt iedereen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan krijg je onbeperkt persoonlijke begeleiding. Wij helpen om alles goed te begrijpen en je werkomgeving goed in te richten.

Ik heb te weinig tijd om een training of cursus te volgen

We leven in een informatietijdperk. En zeker als de zaken goed lopen en het werk toch gedaan moet worden, begrijpen we dat het lastig is om soms tijd vrij te maken.

Toch blijft het vreemd dat we voor een van de belangrijkste zaken in ons leven geen tijd hebben. Geen tijd voor time management, datgene wat juist tijd op gaat leveren voor alles wat jij belangrijk vind.

Onze online omgeving is dan perfect, daar kan je onze trainingen overal en op elk gewenst tijdstip volgen.

Hoe weet ik dat deze training mij het gewenste resultaat gaat opleveren?

We hebben de training zo opgebouwd dat iedereen het kan volgen. Na jarenlange ervaring in het geven van de trainingen hebben we de training zo geoptimaliseerd dat alle belangrijke zaken behandeld worden die gaan zorgen voor het gewenste resultaat; meer tijd voor belangrijke zaken. Mocht het toch niet voldoende zijn dan helpen we graag persoonlijk, online of op locatie.

Wat gaan jullie allemaal toevoegen aan de online omgeving in de toekomst?

We blijven al onze modules up to date houden zodat alle kennis die we delen wel relevant is.

Daarnaast hebben we de Plus module waar we elke maand minstens één paragraaf toevoegen in modules zoals leidinggeven, strategie en extra tips.

Hoe moet ik de persoonlijke begeleiding voor me zien?

Onze missie is om te zorgen dat mensen meer tijd krijgen voor kostbare zaken. Mocht de training niet helemaal duidelijk zijn of wil je toch graag even contact voor jouw specifieke situatie dan kan je altijd contact opnemen met een coach van Invented die je verder helpt.

Wat houd toegang voor lifetime in?

Toegang voor lifetime betekent dat iedereen die de training heeft aangeschaft en toegang heeft tot de omgeving, voor altijd toegang blijft houden. Alle updates en toevoegingen zijn inbegrepen.

Waarom zou ik de training online volgen als offline of in-company ook mogelijk is?

Dat is heel verschillend per situatie.

Wij zijn er van overtuigd dat in onze online omgeving het gewenste resultaat en zelfs meer dan dat kan worden behaald. De online omgeving heeft voor de deelnemer ook veel voordelen zoals de mogelijkheid om de training overal en op eigen tijd te volgen.

Mocht het toch niet helemaal lukken dan helpen wij persoonlijk en komen eventueel alsnog langs op locatie.

Wat onderscheid Invented van anderen time management trainingen?

Wij houden niet van langdradige trainingen en veel informatie wat niet draait om de echte kern. Daar staan we om bekend. Eerst de basis goed leren en dan pas verder uitbreiden met handige tools en extra tips zoals de plus module.

Verder kunnen wij onze training volledig online verzorgen.

Staat je vraag of bezwaar hier niet tussen?

Geen probleem, neem contact met ons op of stuur een bericht via onderstaand formulier.

We maken graag TIJD voor je.

11 + 13 =

Gegevens:

Molendijk Noord 82D1, 7461 JE Rijssen