0546 786883 info@invented.nl

Waarom trainen nooit moet stoppen.

Arjen Robben, we kennen hem ongetwijfeld als een top voetballer. Het is bijzonder dat iemand die zo aan de top staat in zijn vakgebied toch elke dag bezig is met trainen om beter te worden. Als we dit nu eens vergelijken met onszelf, in hoeverre doe jij dan je best om beter te worden?

Daarom stel ik je nu de volgende vraag; wil je morgen beter, slimmer, knapper, intelligenter etc. zijn dan vandaag? Het antwoord kan ik wel raden. Dat willen we allemaal wel, echter… wil je morgen betere resultaten dan vandaag dan betekent dat dat je wel iets anders moet gaan doen. Wanneer we elke dag dezelfde handelingen verrichten zullen we ook altijd dezelfde resultaten krijgen. De oplossing is dus verandering. Echter daar zit nu nét het probleem. De meeste mensen houden niet zo van verandering en houden zich graag vast aan hun dagelijkse patronen.

Uit onderzoek is gebleken dat onze dagelijkse handelingen voor 95% procent onbewust routinegedrag is. Juist het bewust maken van ons onbewuste gedrag en dit verbeteren voor betere resultaten, is hetgeen je kunt bereiken met trainen.

Arjen Robben traint zijn lichaam in de juiste conditie door diverse trainingen. Bijvoorbeeld sprinten, technische trucjes, schieten op het doel etc. Trainen bij Invented is eigenlijk hetzelfde, het is ons gedrag conditioneren om daarmee onze resultaten te verbeteren of ze makkelijker te behalen. Dit kan ook door diverse trainingen.

Zijn de medewerkers binnen jouw bedrijf nog in topconditie, of kan er nog iets aan hun skills bijgeschaafd worden?!